vissza a nyitóoldalra
Keresés
EU projektgenerálás, projektkészítés
Projektfinanszírozás, projektmenedzsment
Lobbi
Lobbi
Érdekeinket magunknak kell képviselni, ám társaságunk érdekeinek érvényesítését akár másokra is bízhatjuk.
Így van ez az Európai Unióban is, ahol a lobbizás önálló szakmává formálódott. A pénzügyi források és támogatások elnyerésére projekt formájában sok-sok pályázat készül, amelyek formai és tartalmi szempontból is kifogástalanok. Mégis, csak néhányuk részesül a keretösszegekbõl.
A döntéshozók számára olyan érveket kell felsorakoztatni egy-egy projekt tekintetében, amelyek alapján a projekt megvalósításhoz a közösségi alapokból támogatást ítélnek meg.
A lobbizás a gazdasági, társadalmi, környezeti, és akár politikai hatásvizsgálatok összességének speciális megfogalmazása, amely komoly elemzést és naprakész információkat igényel mikro- és makrogazdasági szinten egyaránt.
A vállalatok, vállalkozások az Európai Uniós piaci versenyben is helytálló stratégiájának kidolgozása, és az elképzelések megvalósítása nemcsak tõke-, de idõigényes is. Ezért a döntés eredménye egy-egy pályázat elbírálásánál hosszútávra meghatározó lehet.
A vállalkozások versenyképességének megtartása és növelése érdekében a minél több pozitív döntés, a minél több forrás igénybevételének elérése fontos cél, ennek megvalósulásához kívánunk segítséget nyújtani.
 
Látogatóink száma: 5541
KAPCSOLAT ENGLISH Deutsch ESPAÑOL PARTNEREINK TÉRKÉP